SVOM MOMKU REKLA DA NOSI NJEGOVO DIJETE, A KADA JOJ JE ON PRIZNAO UŽASNU ISTINU RASPLAKALA SE (VIDEO)

0
1138

Šale mogu bit zaista interesantne. Mogu nas nasmijati tako, a nekada mogu biti okrutne. Svakako trebate znati kako se šalite. Ukoliko želite da se šalite, nemojte nekoga vrijeđati i šaliti se samo na tuži račun. Probajte se malo našaliti i na svoj za promjenu.

Poznato nam je da se danas mnogi Youtuberi šale na razne načine i smišljaju mnoge ideje za svoje snimke kako bi privukli više pratioca i pregleda. Tako smo viđali da jedu svašta, da pričaju svata i da se šale na razne načine.

Ovaj video je postao baš popularan jer je jedna djevojka osmislila jednu šalu koja je ovog dečka prvo šokirala, a kasnije je i on odgovorio. Šta mislite kako momci reaguju kada čuju da im je djevojka trudna. Za mnoge je to šokantno. Ova djevojka je svom dečku rekla da je trudna. On se šokirao zbog toga.

Potom se ona šokirala jer joj je rekao da je sterilan. Na trenutak je sve bilo dosta ozbiljnije. Onda je ispalo da se i on želio našaliti sa njom. Izgleda da oboje vole da se šale. Ovdje vam donosimo taj snimak koji je postao baš popularan. Pogledajte kako je sve to izgledalo:

(megaportal.info)

LEAVE A REPLY