SRAMOTA ZA SVA VREMENA: 10 NAJGORIH FOTOGRAIFJA SA VJENČANJA IKADA SNIMLJENIH NASMIJAT ĆE VAS DO SUZA

0
793

U zadnje vrijeme smo donosili razne interesantne fotografije. Ovdje je riječ o fotografijama sa vjenčanja koje nisu nimalo obične. U prethodnim člancima smo donosili fotografije koje su snimljene na zabavama, u prolazu. Neke su bile smiješne, neke čudne, a neke smo morali pogledati više puta da bismo ih uopšte shvatili.

Vjenčanja su zaista posebna i parovi tada žele napraviti što bolje fotografije. Ove fotografije će vam ostati u sjećanju jer nisu nimalo uobičajene. Za neke smo se zapitali zašto su se uopšte tako slikali.

Bilo je mnogo boljih načina za to. Ovdje pogledajte te slike i procijenite: Pogledajte ovu sliku… Ne znamo ko se dosjetio da se ovako slikaju. Vjerovatno su popili, pa su željeli biti smiješni. Ovo i ne viđamo često. Još u ovim odjelima i haljinama.

A tek ovo… Ovakvo nešto se ostavi za privatnost, a ne za sliku na javnom mjestu. Ovo nije nimalo kulturno. Nije za albuma sa slikama, već za neke druge stranice. Ovdje je vjerovatno fotograf prerano slikao.

Nije morala u tom trenutku ni mlada da pravi haljinu i čarape. Ne znamo kako joj nije bilo nezgodno. Ova slika bi bila bolja, da je urađena sa boljim efektima, a ne ovako jeftino. Možda se uvježbaju… Pogledajte i ostale smiješne fotografije sa vjenčanja:

(megaportal.info)

LEAVE A REPLY