SEKA PONOVO IŠLA NA KOREKCIJU, FANOVI U NEVJERICI: Kada su vidjeli šta je uradila na licu ZANIJEMILI SU!

0
1277

Folk pjevačica Seka Aleksić važi za jednu od najatraktivnijih žena na estradi.

No, ipak je odlučila osvježiti svoj izgled.

seka11

 

seka16

Ovo iskustvo podijelila je na društvenoj mreži Instagram na veliko iznenađenje njenih fanova.

seka14

Na fotografiji Seka izgleda potpuno prirodno i zadovoljno dok joj u lice ubrizgavaju vitamine i minerale koji doprinose boljem izgledu kože. Mnogi su sigurno odmah pomislili da se radi o botoksu, ali je pjevačica objasnila da je u pitanju mezoterapija.

seka1

Srbijanska pjevačica Seka Aleksić pored blistave karijere, poznata je i kao neko ko dosta njeguje porodične vrijednosti.

Ona uživa u ulozi majke malog Jakova, kojeg je dobila u braku sa bokserom Veljkom Piljikićem i gotovo svakodnevno obraduje svoje pratioce sa po nekom sretnom porodičnom fotografijom.

 

seka22

Seka često i podijeli na svom Instagrau po koji mudar savjet, a najviše pažnje privukao je jedan koji se odnosi na kraj ljubavi.

Seka je podijelila fotku, a na njoj bolnu poruku za sve koji se rastaju. Poručila je da prestanak ljubavi ne treba da znači apsolutno neprijateljstvo, kao i da rstanak treba da prođe bez teških riječi.

seka17

– Ako se već rastajete, gledajte da to bude bez grubih riječi. Svaki rastanak je sam po sebi tužan. ne mora da bude i ružam. od vas zavisi – napisala je Seka, dok su njeni pratipoci sa odobravanjem podržali njene riječi.

seka1

izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY