RADA VASIĆ KROZ SUZE O SINOVIMA MIKI I GIBI: Vodila sam ih kod ljekara, uzimali su im krv i mokraću… O Bože, da li sam nešto zgriješila?!

0
8314

Rada Vasić, koja je trenutno u rijalitiju Zadruga, kroz suze je pričala o svojim sinovima Miki i Gibi i njihovim problemima jer izgledaju feminizirano.

“Samo da si oni meni živi i zdravi. Njih ne mogu da krivim ni za šta. Više krivim sebe. Pitam se: O Bože, da li sam nešto zgriješila? Svi kažu, ja se u to ne razumijem, čujem, e vidi ovaj je ko žensko, gej! Ne znam šta je to gej, šta je to fejk. Ne razumijem to, života mi”, rasplakala se Rada dok je pričala o sinovima.

“Ja sam djecu vodila kod doktora, i oni su rekli, po krvi i mokraći, da idemo dalje, da imaju više ženskih hormona. Jer vidi se kako se oni oblače da više liče na žensko nego na muško. Imam starijeg sina i vidim sina i vidim njih. Ali od malena su takvi. Takvi su rođeni. Ništa ne mogu da odlučim ja. Ako imaju više ženskih hormona nek dobiju neku terapiju, da budu ili muško ili žensko, pa šta Bog da, to moram da trpim. Ali nije to svejedno, ja sam majka i to boli”, kroz suze je rekla Rada u Amidži šou.

izvor: ekskluziva.ba

LEAVE A REPLY