Karleuša se oglasila povodom priče da je Lukas zbog svađe sa njom napustio Zvezde Granda!

0
159

U sredu, 5. septembra Saša Popović imao je sastanak sa članovima žirija “Zvezda Granda”, na kojem se Aca Lukas nije pojavio.

Kako je potvrđeno nešto kasnije, Lukas više nije deo žirija pomenutog muzičkog takmičenja, a kao razlog se navela svađa sa Jelenom Karleušom koja sa njim ne priča već nekoliko meseci.

Međutim, Jelena se jednom rečenicom oglasila povodom Lukasa, i nije ostavila prostora nagađanjima.

Evo objave na Tviteru:

 

Podsetimo, Jelena i Aca ne razgovaraju od početka juna, a kako je Jelena rekla Lukas joj je navodno psovao bolesnu majku.

– Desila se jedna jako tužna stvar kad je reč o Lukasu, a to je da je definitivno posle ovoliko godina izgubio mnogo, a to mnogo se zove jedini pravi prijatelj na estradi, a to sam ja. Preko nekih stvari se ne može preći, kad mi neko vređa bolesnu majku iz čista mira – to se ne oprašta – rekla je Jelena.

– Žao mi je što se ovo desilo, on verovatno zna svoje razloge, i ja ih znam, i svi ih znaju. Aca nikad nije imao većeg prijatelja na estradi od mene i gubitkom mene je mnogo izgubio. Ja kada pričam lepo o nekome, neću posle reći ružnu reč – poručila je Karleuša na ovu temu.

Podsetimo, Jelena i Aca prošle godine snimili su duet “Bankina” koji je oborio rekorde slušanosti, a premijerno su ga izveli na prošlogodišnjem finalu “Zvezda Granda”.

izvor: telegraf.rs

LEAVE A REPLY